Maiskoekjes met Turkse groene peper-Mijn Chili Con Carne
Vanmiddag me lekker uitgeleefd in de keuken terwijl Peter aan het klussen was.
Tussen de bezigheden door alvast wat maiskoekjes gesnoept met wat chilisaus voor nog meer pit!
Mijn beroemde chili con carne-gerecht weer eens gemaakt; dit keer met Greenfields-rundergehakt aangezien ik vorige keer gemerkt had dat het biologisch rundergehakt behoorlijk wat vet bevatte bij het rullen. Nog beter opletten op de verpakking dus hoeveel vet er in het rundergehakt zit en nog beter, alleen nog maar mager rundergehakt kopen! De chili is nu lekker aan het intrekken en wij moeten ons nog even beheersen om te gaan smullen (moeilijk met die lekkere lucht ;-) en voor morgen staat het eveneens op het menu bij thuisafgehaald.nl, gelijk twee pannen gemaakt en de volgende dag is het nog veel lekkerder!!!
Vandaag ook in contact gekomen met een nieuwe thuisafgehaald-kok in Harderwijk met de leuke naam La Cucina Pura! Zij is ook gek op Italiaans eten. Dat wordt vast en zeker het Wolderwijd oversteken binnenkort om bij haar in Italiaanse sferen te komen! Ik hoorde van haar dat er in het Rabobank-magazine een artikel over Thuisafgehaald.nl had gestaan! Mooi, hoe meer goede berichten, hoe beter :-)!!!
Reacties
Een reactie posten