Tagliatelle met gorgonzolasaus met witte wijn, rode ui, tijm. geserveerd met peer en pecannoten-Taart
Vandaag weer een nieuwe klant! Leuk! Het was vandaag nog heerlijk weer, het is boffen eind september en deze maaltijd paste er perfect bij. Zelf hebben we deze maaltijd ook gegeten vanavond en het smaakte perfect, al zeg ik het zelf ;-).
Terwijl ik dit typ, ben ik aan het kijken naar de tv-zender 24 kitchen waar Antony Bourdain in de regio Emilia Romagna is in Italia en o.a. Bologna, de stad van de lekkerbekken, bezoekt. Wat een genot om deze stad te zien, de trattoria, osterie, de markten, hoeveel zorg de Italianen besteden aan hun producten, de ambachtelijke wijze van de totstandkoming van de culatello bijv. Een proces dat niet veranderd is sinds de 16de!! eeuw. Puur natuur, een topproduct met een traditie! Wat een liefde en vakmanschap!!! En hoe ze het ook vertellen; je wordt helemaal in het verhaal gezogen. Amazing!! Wat houd ik toch van dit volk!!! De passie!!
Vanavond de taart opgehaald die gemaakt is door Corine, een hobbybakster die ons al eerder dit jaar verrast heeft met een mooie taart. Dit keer was het onderwerp Thuisafgehaald.nl en La Dolce Vita.
De taart is gevuld met bokkepootjescreme. Met deze taart maak ik weer even op een lekkere manier reclame ;-).
Nu weer lekker verder kijken! Ik blijf nog even in Italiaanse sferen.
Reacties
Een reactie posten