Italiaanse ovenschotel met kipdrumsticks, veel knoflook en diverse kleuren paprika's/pepers
Kan geen genoeg krijgen van de Italiaanse keuken na mijn gemaakte rucolapesto van gisteren, zie onderstaande foto. Wat kan het toch simpel zijn, goede rucola, pijnboompitten, knoflook, versgeraspte Parmezaanse kaas, versgemalen peper, zeezout en een flinke scheut goede olijfolie. Smaakt overal bij, door de spaghetti, bij gnocchi, op een boterham met boeren oude kaas, op een toastje ipv vette kaasjes (een heel stuk gezonder!) en natuurlijk bij de alom geliefde Insalata Caprese. De hierbovenstaande kipschotel is bereid met veel pepers en paprika's, een flinke hoeveelheid tenen, bijna 1 voet ;-) knoflook,
verse tomaten en polpa en dan stoven maar in de oven :-)). Ik heb al trek maar zal toch nog een paar uurtjes moeten wachten maar mijn geduld zal beloond worden omdat de smaken dan nog meer tot zijn recht zijn gekomen!
verse tomaten en polpa en dan stoven maar in de oven :-)). Ik heb al trek maar zal toch nog een paar uurtjes moeten wachten maar mijn geduld zal beloond worden omdat de smaken dan nog meer tot zijn recht zijn gekomen!
Reacties
Een reactie posten