Wraps met gerookte zalm, komkommer en basilicummayonaise en wraps met hummus, little gem, tomaat, koriander


Vanavond heeft Peter wraps gemaakt; altijd een groot succesnr in huis! Zijn specialiteit en een verwennerij voor mij!

Dit keer gevuld met gerookte zalm, komkommer, basilicummayonaise en een andere reeks met hummus (kikkererwtenpuree met sesamsaus (tahin), biologische littlegemkropjes (zo knapperige sla!), rode ui, tomaat en wat koriander.

De hele avond lekker gezond snoepen met een heel puur perensapje uit Italia als verfrissing. Sap dat we onlangs in een lunchroom in Deventer kochten omdat Peter dit sap zo lekker vond toen hij dit bestelde bij zijn broodje. De eigenaresse zag haar voorraad slinken toen Peter een tray kocht van haar ;-). Italie staat bekend om haar goede kwaliteit vruchtensappen, dus de keuze was gauw gemaakt.

Vandaag een heel leuk recept gevonden in het magazine De Smaak van Italie, balletjes gemaakt met polenta, mozzarella en parmezaanse kaas. Ook een paar oude Allerhande's doorgenomen en de meest interessante recepten uitgeknipt. Ook genoten van een schitterende fotoreportage over Ponza, een eiland dat geliefd is als vakantiebestemming bij de Romeinen maar zo langzamerhand ook ontdekt wordt door het grotere publiek die er vervolgens bijna niet meer weg wil, zo fantastisch vinden ze hun verblijf daar! Wat zijn er toch veel mooie oorden in Europa waarvan je het bestaan niet eens weet.
Ponza staat dus nu ook op onze bucketlist vakantiebestemmingen! :[) al denk ik dat Sardinie toch op nr. 1 blijft prijken!

Reacties

Populaire posts