Even wat anders......Visitekaartje en Lotte's Leven

Vandaag kreeg ik mijn visitekaartjes binnen. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat!
Hopelijk leidt het tot meer bestellingen!

Ik heb vandaag ook besloten om van iedere gedane bestelling via www.thuisafgehaald.nl
50 eurocent te doneren aan Lotte's Leven. Zie Facebook voor meer achtergrondinformatie, als je Lotte's Leven intikt als zoeksleutel, kom je op de betreffende Facebookpagina.

Ik zal in het kort iets over haar vertellen;
Zij is een dorpsbewoonster en heeft in 2009 samen met haar vriend een ernstig auto-ongeluk gehad.
Ze heeft 7 maanden in coma gelegen. Ze kan nu nauwelijks bewegen en niet praten.
Er zijn allerlei acties op touw gezet de afgelopen tijd om geld bij elkaar te brengen en niet zomaar een bedrag maar 150.000 euro!! Dit bedrag is vereist om een behandeling voor haar in Amerika te bekostigen middels zuurstof- en stamceltherapie. Er zijn reeds allerlei ludieke acties geweest en ik draag hier graag mijn steentje aan bij. Alle kleine beetjes helpen en ik ben erg geraakt door haar verhaal. Als deze behandeling voor haar 25ste plaatsvindt, heeft ze nog zicht op een andere toekomst en wat is het fijn om daaraan te kunnen bijdragen dat dit grote doel gehaald wordt.  Met elkaar kunnen we dit als medemensen bereiken!!
A.s. zaterdag wordt tevens in de Telegraaf in het magazine Vrouw een artikel aan haar gewijd; hoe meer mensen hier weet van hebben, hoe meer kansen! Ik heb ook op mijn Linkedinpagina een oproep gedaan!
Vanavond wordt het voorbereidingen treffen voor de Valentijnsdagtruffels, die al grif aftrek vinden qua aantal bestellingen! ;-).
Het is de week van de Liefde, dus wat is er toepasselijker, dan ook de liefde voor je medemens te laten blijken in deze week want Liefde gaat nog altijd door de maag!! En chocolade is bekend om zijn stofjes die heel wat losmaken in een mens en zorgen voor een positief en verliefd gevoel!!


Reacties

Populaire posts