Italiaanse Polpettine

Vandaag was het in casa Faling, polpettine-dag.

Gemaakt met kalfsgehakt, ontbijtspek, heel veel knoflook, een scharreleitje, verse basilicum, sjalotjes, paneermeel en nog een paar geheime ingredienten........samen met een uren pruttelende tomatensaus rook het hier overheerlijk.....het water kwam in mijn mond......Geserveerd met spaghetti al dente. Vanavond een afhaler via thuisafgehaald.nl
en ze liet zonet weten dat het heerlijk was en dat ze van het restantje morgen zelf een frittata maakte.
Ze bestelde bij mij vanavond 7 porties rendang voor haar familie als ze a.s. zaterdag haar verjaardag met hen vierde. Ze had het met haar man zo ontzettend lekker gevonden vorige week. Dus ik glunderde van haar compliment natuurlijk! Hartstikke leuk, geeft een stoot energie. De Italiaanse keuken en Indische keuken blijft ook veruit mijn favoriet, naast Indiaas vegetarisch koken met kurkuma met zijn vele medicinale eigenschappen maar daarover een andere keer meer.
Morgen de bereidingswijze van deze polpettine. A domani.

Reacties

Populaire posts